Iphone SE er en lille telefon med imponerende kræfter

Iphones er nogle af de bedst kendte og mest populære smartphones. De kan efterhånden også findes i et hav af forskellige udgaver – eksempelvis iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6s Plus og iPhone SE. Iphone SE er en visuel ”lille” telefon sammenlignet med de førnævnte iPhones, 6 og 6s, men ikke desto mindre har SE mindst lige så meget at byde på. Apple har formået at bringe en hel masse kræfter ind i telefonen, og trods dens størrelse give den en imponerende ydeevne. iPhone SE har samme 9A-chip som 6s, så du får en fantastisk grafik på dine spil og apps. Sammenlignet med en iPhone 5s har iPhone SE en dobbelt så hurtig CPU og tre gange så hurtig grafik.

iPhone SEMen udover at være en telefon, som kan følge med hverdagslivets hurtigere tempo, så har den det kendte og elskede iPhonedesign: Blank og skinnende, af perleblæst aluminium, enkel og stilet.

Iphone SE vil nok imponere de fleste, men er især et godt valg for dig, der vil have en god og stærk telefon, som kan opfylde dine behov og leve op til dine krav om hurtighed og præcision, men som ikke er for stor og stadig let kan stikkes i baglommen.

Med en iPhone SE får du livagtige billeder og glemmer aldrig en aftale igen

Iphone SE har et 12-megapixelskamera, der giver dig billeder af lige så god kvalitet som en iPhone 6s. Med Live Photos får du mulighed for at gøre dine billeder endnu mere livagtige, og ved hvert billeder trækkes beskueren med ind i det fastfrosne øjeblik – som dog ikke er så fastfrosset længere. Hvis du holder fingeren ned over en af dine stilbilleder, ser du sekunderne før og efter, billedet blev taget. På denne måde giver iPhone SE dig de mest livagtige billeder og hjælper dig med at holde fast i de gode minder forbundet med dem.

Med den forbedrede Siri-funktion kan din telefon rent faktisk blive din bedste ven eller blot din personlige assistent. Siri hjælper dig med at sende sms’er, hvis du fortæller, hvad der skal skrives, foretage opkald og holde styr på dine aftaler. På denne måde mister du ikke overblikket i den stressede hverdag. Det kan også være, du gerne vil høre om morgendagens vejrudsigt eller finde vej til det nærmeste supermarked. Siri er til din assistance, så snart du beder hende om det. Derudover har iPhone SE en masse gode apps installeret til dig fra start af. Apps, som kan gøre din hverdag en hel del nemmere. I app-store venter der dig desuden endnu flere apps, og med et antal på over 2 millioner skal du nok finde nogle efter din smag.