Hair extensions med flettemetoden giver dig langt hår uden ventetid

Der findes mange shampoo-reklamer, som praler med, at netop deres produkt kan få dit hår til at vokse sig langt på rekordtid. Ligeledes er der mange videoer på nettet med opskriften på en ganske særlig æggeblanding, som du bare skal smøre i håret et par gange om ugen, og før du ved af det, har du fået Rapunzel-hår. Der findes desværre ingen mirakelmidler til at få håret til at vokse. Hvis du vil have langt hår, har du altså to valgmuligheder:

  1. At væbne dig med tålmodighed og vente de år, det tager.
  2. At få sat extensions i dit hår.

Få det Rapunzelhår, du altid har drømt om

Hair extensions flettemetoden
Hair extensions med flettemetoden

Hår Extensions er nem måde, hvorpå du her og nu kan få det lange, Rapunzelhår, du drømmer om. Extensions er efterhånden ganske udbredt, og der bliver hele tiden fundet på nye extensions-metoder, som får det lange hår til at se helt naturligt ud. Der findes allerede nu mange forskellige metoder til at påsætte extensions. Du kan købe hair extensions, som du selv klipser på dit hår, men du kan også gå efter et mere holdbart resultat og få hjælp fra professionelle. En respekteret måde at få lavet hair extensions er ved hjælp af flettemetoden. Ved flettemetoden bliver håret syet fast til de såkaldte ”vævekanter”, som består af 3-5 fletninger, der laves i dit hår. På denne måde sidder dine extensions rigtig godt fast, og du kan vaske og style dit hår. Hair extensions med flettemetoden er skånsomt for dit hår og en mere naturlig måde at få sat extensions i.

Flettemetoden er skånsom for hår og hovedbund

En af de store fordele ved hair extensions med flettemetoden er, at der ikke bliver gjort brug af kemikalier, som skader eller ødelægger hverken dit hår eller din hovedbund. Derudover giver flettemetoden et meget naturligt resultat, hvor det stort set er umuligt at se, at det lange, smukke hår ikke er dit eget. Extensions er en oplagt løsning for dig, der gerne vil have lækkert, langt hår lige med det samme. Man siger, at håret i gennemsnit vokser lidt over 1 cm hver måned, så det kan hurtigt vare et par år, før dit hår har vokset sig den længde, du ønsker. Med hair extensions sparer du en masse tid, og ved hjælp af flettemetoden får du det flotteste, lange hår, og ingen, udover dig selv, vil vide, at du har taget den smarte genvej efter at have læst artiklen.